Onze regels mbt het zelf promoten van uw kortingscodes op Bespaarcodes.nl


Via het dashboard kunt u een eigen inlogaccount aanmaken, waarna u uw eigen webshop(s) kunt invoeren in ons systeem. Daarna kunt u 1 of meerdere kortingscodes invoeren. Zodra er een kortingscode aktief is in ons systeem is uw webshop te zien op Bespaarcodes.nl en wordt de kortingscode automatisch gepromoot op oa. twitter en facebook.

De kortingscode(s) die u invoert moet wel echt iets extra's geven als deze bij het bestellen door gebruikers wordt gebruikt (er moet een kortingscode. waardebon of tegoedbon veld tijdens het bestelprocess aanwezig zijn). Wij behouden ons het recht voor webshops en/of kortingscodes te verwijderen of te weigeren.

Omdat Bespaarcodes.nl steeds beter gevonden word in de zoekmachines zullen ook de pagina(s) die u aanmaakt snel gevonden worden (u kunt bij het invoeren van uw webshop(s) een goede omschrijving invoeren) waarbij uw webshop onder de aandacht wordt gebracht.

Het systeem is gratis te gebruiken (mits u geen affiliate programma heeft) en er zijn geen verborgen kosten. Ook zullen wij uw ingevoerde email adres niet misbruiken!

In het systeem zijn enkele veiligheidsroutines ingebouwd om misbruik te voorkomen. Zo moeten we met enige zekerheid kunnen vaststellen dat u wel de eigenaar bent van de ingevoerde webshop(s). Deze zekerheid krijgen we door 3 veiligheidschecks waarvan u er 1 moet voltooien: 1) We kunnen u een email met een aktivatielink sturen op het domain van uw webshop. 2) We vragen u een verborgen bestand op uw website te publiceren met een bepaalde veiligheidscode. 3) U kunt een link naar onze website plaatsen op uw webshop. Deze veiligheidscheck moet eenmalig uitgevoerd worden voor elk ingevoerde webshop.

Het invoeren van kortingscodes
Probeer de omschrijving van de kortingscode zo kort mogelijk te houden ivm oa. promotie op twitter. Uw webshop omschrijving mag zo lang zijn als u wilt.

Probeer de omschrijving van de kortingscode zo veel mogelijk aan onze standaard te laten voldoen. Enkele voorbeelden:
'5% korting op het hele assortiment', '10% korting op <produktnaam>', '€ 5,- korting op je bestelling (minimum besteding € 25,-)' of 'Gratis verzending van je bestelling'. Noem de code NIET in de omschrijving! Gebruik aub ook het euro teken € ipv het woord 'Euro'.

Tijdens het invoeren van de kortingscode wordt ook om een url gevraagd. Deze url is optioneel (U heeft tenslotte ook al bij uw webshop een url opgegeven) en u kunt hiermee eventueel rechtstreeks naar een produkt pagina laten wijzen. Wanneer u de kortingscode url leeg laat, zal de webshop url gebruikt worden. De kortingscode url moet in hetzelfde domein vallen als de webshop url.

Wij stellen een exclusieve kortingscode (= een code die niet op andere kortingscode websites gebruikt wordt) op prijs! Deze wordt oa vaker gepromoot op twitter.

Mocht u onze service op prijs stellen, dan waarderen wij het enorm als u onze website(s) onder uw webshop/facebook/twitter bezoekers wat kunt promoten. Een link naar onze website(s) wordt ook geapprecieerd! En mocht er nog iets onduidelijk zijn dan horen wij het graag van u via ons contact formulier. Wij proberen u dan zo snel mogelijk te antwoorden!

Inloggen op het dashboard

Hier kunnen badges van sociale media staan. Om deze te zien
moet je eerst aangegeven dat je cookies wilt accepteren.
Klik hier om cookies te ontvangen.

Blader winkels A-Z


Blader door winkels per category


Dagaanbiedingen

Alleen
vandaag
geldig!

Elke dag hebben diverse webwinkels bijzondere aanbiedingen die alleen vandaag met extra korting te krijgen zijn! Deze produkten veranderen iedere dag en zijn maar in beperkte mate te koop!

Klik hier om deze aanbiedingen nu te bekijken

.