Save today

Trombosezelfzorg kortingscodes

Trombosezelfzorg actie-, promotie- en kortingscodes 2019

De Nationale Trombose Dienst (NTD) is de grootste zelfzorg trombosedienst van Nederland. De Nationale Trombosedienst biedt een zelf meet apparaat waardoor de patient niet meer twee wekelijks naar de prikpost hoeft, maar zelf bepaalt wanneer het uit komt om zijn of haar bloed waarde te meten. Dit gaat aan de hand van een simpele vinger prik. Alle metingen en bijzonderheden worden bijgehouden in het online dossier van de patient. Geen doseerbriefjes meer, de patient kan zijn/ haar doseerschema online inzien. De patient hoeft niet elk half jaar terug naar de trombosedienst voor controle. De patient blijft op de hoogte van het laatste nieuws rondom trombose en De Nationale Trombose Dienst via de maandelijkse nieuwsbrief. De medische servicedesk staat klaar voor alle medische vragen van de patient rondom zijn/ haar behandeling. Overal ter wereld, op elk tijdstip kan de patient online zijn/ haar INR waarde invoeren of het doseerschema inzien.

korting
Ontvang de nieuwste Trombosezelfzorg bespaarcodes direct in je mailbox...

Nieuwste Trombosezelfzorg 2019 kortingscode informatie

Wanneer je op een aktieve Trombosezelfzorg kortingscode hebt geklikt, dan zal de Trombosezelfzorg website openen in een nieuw browser window of nieuwe tab, zodat je gelijk de kortingscode kan gebruiken. Als er geen aktieve Trombosezelfzorg kortingscodes zijn, dan heeft Trombosezelfzorg geen kortingscodes uitgegeven op dit moment. Als dat het geval is dan laten we andere interessante aanbiedingen en kortingscodes van vergelijkbare winkels zien. Veel plezier met shoppen!

Hier kunnen badges van sociale media staan. Om deze te zien
moet je eerst aangegeven dat je cookies wilt accepteren.
Klik hier om cookies te ontvangen.

De website van Trombosezelfzorg

De Trombosezelfzorg website

Blader winkels A-Z


Blader door winkels per category


Dagaanbiedingen

Alleen
vandaag
geldig!

Elke dag hebben diverse webwinkels bijzondere aanbiedingen die alleen vandaag met extra korting te krijgen zijn! Deze produkten veranderen iedere dag en zijn maar in beperkte mate te koop!

Klik hier om deze aanbiedingen nu te bekijken

Klik hier voor alle kleding winkels

Klik hier voor alle Kado winkels

Favoriete electro winkels

Klik voor alle electro winkels

Favoriete toys winkels

Klik voor alle toy winkels