Save today

Novokid kortingscodes

Novokid actie-, promotie- en kortingscodes 2019

NOVOKID is een nieuwe innovatieve hoofdluis behandeling die sinds begin 2018 in Nederland op de markt is. NOVOKID onderscheid zich op de volgende punten van de bestaande behandelingen:- Een behandeling duurt slechts 10 minuten-- De werkende bestanddelen zijn 100% natuurlijk- De behandeling wordt op droog haar uitgevoerd. Haren wassen is niet nodig.

Hoofdluis is een veel voorkomend probleem en een besmetting kan in principe iedereen overkomen. Het is een ongevaarlijke aandoening maar wel een die voor vervelende jeuk en kriebel kan zorgen. De meeste besmettingen in Nederland doen zich voor bij de ca. 2 miljoen basisschoolleerlingen waarvan naar schatting 10 tot 15% jaarlijks hoofdluis krijgt. Om hoofdluis te verwijderen wordt aanbevolen om het haar dagelijks twee weken te wassen en te kammen met een speciale luizenkam. In plaats van shampoo zijn ook speciale antiluis middelen verkrijgbaar op basis van pesticiden of siliconen. Behalve dat deze middelen chemische bestanddelen bevatten worden deze door de consument door het vele noodzakelijke haren wassen als tijdrovend ervaren. Hoe werkt Novokid: Novokid doodt hoofdluis en neten met behulp van een verstuiver die een natuurlijk plantaardig mengsel in een kap op het hoofd blaast. Novokid is 100% natuurlijk, plantaardig en bevat geen chemische middelen zoals pesticiden en siliconen. Novokid doodt hoofdluis en neten met behulp van een verstuiver die een natuurlijk plantaardig mengsel in een kap op het hoofd blaast. Een Novokid behandelset bestaat uit een herbruikbare verstuiver, vier behandelcapsules met het werkzame bestanddeel en een speciale hoofdkap die ook kan worden hergebruikt.

korting

Vergelijkbare kortingscodes en aanbiedingen

15% besparen op jurken (minimum besteding € 52,-)

Bekijk alle Yoins kortingscodes
Geldig tot: 1 Januari 2020
DRESS15
zie de code hierboven! Hierboven zie je de code die je op de website van Yoins moet invullen. We hebben de website al voor je geopend en de code is gekopieerd naar je clipboard!
  • Yoins is opgericht in 2014 met een eenvoudige missie: jonge mensen de kans te geven om zich te uiten met kleding van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Yoins gelooft dat mode de beste manier is om de be...
Toegevoegd op: Meer dan een maand geleden

10% besparen op het hele assortiment

Geldig tot: 1 Januari 2023
voorjaar
zie de code hierboven! Hierboven zie je de code die je op de website van Bloembollenkopen moet invullen. We hebben de website al voor je geopend en de code is gekopieerd naar je clipboard!
  • Met meer dan 1200 verschillende soorten bloembollen en vaste planten, is BloembollenKopen.nl de best gesorteerde online plantgoed leverancier. Klanten kunnen in de fraaie webshop vanaf slechts € 12,50 een b...
Toegevoegd op: Meer dan een maand geleden

€ 5,- besparen op je bestelling (minimum besteding € 30,-)

Geldig tot: 22 November 2019
LOVELEVEN1819
zie de code hierboven! Hierboven zie je de code die je op de website van Pranayur moet invullen. We hebben de website al voor je geopend en de code is gekopieerd naar je clipboard!
  • Pranayur heeft zich als dochteronderneming van Holisan ontwikkeld tot de beste en meest volledige leverancier van echte Ayurvedische producten voor de consument. Ze is daarmee dé Ayurveda-specialist van Nederla...
Toegevoegd op: Meer dan een maand geleden

15% besparen op alle Vibrators

Geldig tot: 1 Januari 2021
vibrators15
zie de code hierboven! Hierboven zie je de code die je op de website van Christine le Duc moet invullen. We hebben de website al voor je geopend en de code is gekopieerd naar je clipboard!
  • Christineleduc is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van erotische artikelen (sextoys), lingerie, fashion en slaapkamer textiel zoals dekbedovertrekken. Inmiddels bestaat het bedrijf meer dan ...
Toegevoegd op: Meer dan een maand geleden

10% besparen op je bestelling

Geldig tot: 16 April 2020
DKWEB
zie de code hierboven! Hierboven zie je de code die je op de website van Kwalitaria moet invullen. We hebben de website al voor je geopend en de code is gekopieerd naar je clipboard!
  • Kwalitaria is al jaren de meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland. Op vele locaties door het hele land genieten gasten van de lekkerste gerechten. Hiermee is Kwalitaria een van de grootste franchi...
Toegevoegd op: Meer dan een maand geleden
Ontvang de nieuwste Novokid bespaarcodes direct in je mailbox...

Nieuwste Novokid 2019 kortingscode informatie

Wanneer je op een aktieve Novokid kortingscode hebt geklikt, dan zal de Novokid website openen in een nieuw browser window of nieuwe tab, zodat je gelijk de kortingscode kan gebruiken. Als er geen aktieve Novokid kortingscodes zijn, dan heeft Novokid geen kortingscodes uitgegeven op dit moment. Als dat het geval is dan laten we andere interessante aanbiedingen en kortingscodes van vergelijkbare winkels zien. Veel plezier met shoppen!

Hier kunnen badges van sociale media staan. Om deze te zien
moet je eerst aangegeven dat je cookies wilt accepteren.
Klik hier om cookies te ontvangen.

De website van novokid

De novokid website

Blader winkels A-Z


Blader door winkels per category


Dagaanbiedingen

Alleen
vandaag
geldig!

Elke dag hebben diverse webwinkels bijzondere aanbiedingen die alleen vandaag met extra korting te krijgen zijn! Deze produkten veranderen iedere dag en zijn maar in beperkte mate te koop!

Klik hier om deze aanbiedingen nu te bekijken

Klik hier voor alle kleding winkels

Klik hier voor alle Kado winkels

Favoriete electro winkels

Klik voor alle electro winkels

Favoriete toys winkels

Klik voor alle toy winkels