De kortingscode help pagina

 

Wat zijn kortingscodes?

Kortingscodes zijn een geweldige manier om geld te besparen als je online winkelt. Ze worden soms ook aangeduid als promotiecodes, actiecodes of voordeelcodes. Het gebruiken van zo'n code is een simpele manier om geld te besparen op de vermelde prijs bij veel online winkels.


Hoe werken kortingscodes?

Dat is echt eenvoudig! In de meeste gevallen is het voldoende om de juiste kortingscode uit onze lijst te kopieeren, en deze in het daarvoor bestemde vak bij de betalen in de winkel in te voeren.

 

In welk stadium wordt de korting bepaald?

U ziet de korting die u bespaart in de laatste stap van het bestelprocess. Alle winkels hebben verschillende bestel en betaal procedures, maar als de korting niet zichtbaar is tijdens de laatste stap (waar u klikt om te betalen voor de bestelling) dan is de code niet geaccepteerd.

 

Zijn kortingscodes gratis te gebruiken?

Alle kortingscodes van bespaarcodes.nl zijn volledig gratis te gebruiken. Dit zijn alle kortingscodes, aanbiedingen en afdrukbare waardebonnen. We brengen geen jaarlijkse of maandelijkse kosten in rekening voor onze diensten.


Hoe lang gaat een kortingscode mee?

Kortingscodes vervallen op verschillende tijdstippen, afhankelijk van de winkel. Sommige kortingscodes kunnen maar enkele dagen geldig zijn, zodat je snel moet handelen om een leuk bedrag te kunnen besparen, en andere kortingscodes kunnen weken of maanden geldig zijn. Vergeet dus niet om bespaarcodes.nl op te nemen in je favorieten, en meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je geen korting laat liggen!

 

Hoeveel kan ik besparen?

De korting die je krijgt door het gebruik van onze kortingscodes is afhankelijk van de winkel.. Winkelier kunnen op verschillende momenten in het jaar verschillende percentages korting geven, afhankelijk van de promoties die ze op dat moment hebben lopen. In ieder geval kan je extra besparen door het gebruik van onze kortingscodes!


De kortingscode werkt niet, wat kan ik doen?

Als je ontdekt dat een van onze kortingscodes niet werken laat het ons dan weten. Je feedback is van vitaal belang om deze site en kortingscodes up-to-date te houden. Je kunt codes die zijn verlopen of niet werken aan ons doorgeven via de email of dmv het achterlaten van commentaar onder de desbetreffende code.


Wat zijn aflopende codes?

Aflopende codes zijn codes die binnen enkele dagen niet meer zullen werken en onbruikbaar worden Als je wil profiteren van deze codes zul je dus snel moeten zijn.


Wat is een deal?

Een deal is gewoon een aanbieding of promotie van een winkel waarbij een kortingscode niet nodig is. Wij speuren dagelijks naar de beste aanbiedingen en plaatsen deze als deal op onze website. Meestal zijn deze aanbiedingen maar beperkt geldig en geven een flinke besparen ten opzichte van de normale winkelprijs.

 

Wat is het verschil tussen een deal en een kortingscode?

Een deal is een aanbieding of promotie waarbij je geen kortingscode nodig hebt om er gebruik van te maken. Dit betekent dat wanneer je klikt op de 'deal' button je meteen doorgestuurd wordt naar de desbetreffende winkel die de deal beschikbaar heeft Bij kortingscodes moet je de desbetreffende code tijdens het betaalprocess in het juiste vak invullen om de korting te ontvangen.


Hoe gebruik ik een deal?

Klik op de 'Deal' buttom om direct naar de desbetreffende winkel te gaan die de deal in de aanbieding heeft.


Hoe lang gaat een deal mee?

Aanbiedingen vervallen op verschillende tijdstippen, afhankelijk van de winkel. Sommige aanbiedingen kunnen slechts een paar dagen geldig zijn, anderen kunnen meedere weken of maanden geldig zijn. Vergeet dus niet om bespaarcodes.nl op te nemen in je favorieten, en meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je geen korting laat liggen!


De deal werkt niet

Als je ontdekt dat een van onze aanbiedingen niet werken laat het ons dan weten. Je feedback is van vitaal belang om deze site en de aanbiedingen up-to-date te houden. Je kunt deals die zijn verlopen of niet werken aan ons doorgeven via de email of dmv het achterlaten van commentaar onder de desbetreffende deal.


Kan iedereen gebruik maken van bespaarcodes.nl?

Iedereen kan gratis gebruik maken van kortingscodes bij het online winkelen. Zowel deze website als de kortingscodes zijn volledig gratis te gebruiken. Vaak zijn er wel regels vastgesteld door de winkel in de algemene voorwaarden - deze zijn over het algemeen eenvoudige beperkingen, zoals bijv. maar maximaal 1 code per huishouden. Als er beperkingen van toepassing zijn zullen we deze duidelijk weergeven naast de code bij 'Bekijk de algemene voorwaarden'.

Hier kunnen badges van sociale media staan. Om deze te zien
moet je eerst aangegeven dat je cookies wilt accepteren.
Klik hier om cookies te ontvangen.

Blader winkels A-Z


Blader door winkels per category


Dagaanbiedingen

Alleen
vandaag
geldig!

Elke dag hebben diverse webwinkels bijzondere aanbiedingen die alleen vandaag met extra korting te krijgen zijn! Deze produkten veranderen iedere dag en zijn maar in beperkte mate te koop!

Klik hier om deze aanbiedingen nu te bekijken

Meest favoriete codes

flapoor stickers

Flapoor stickers

2,50 korting op je bestelling...

licentie2go

Licentie2go

10% korting op je bestelling...

voetbal shop

Voetbal Shop

5,- korting op je bestelling (minimum bestelling € 50,-)...

autobanden collectief

Autobanden Collectief

2,5% extra korting op Bridgestone banden...

wippertje

Wippertje

15% korting op alle dildo's...

klik voor alle favoriete codes

rightside leftside